sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Bull's All Out tapaaminen

Hellurei!

Nyt ollaan Bull's All Out valmennuksen puolivälissä! Tälle viikolle sain kasaan viisi salitreeniä mukaanlukien tänään tapaamisessa Tampereen WFCllä tehty takareisi-pakara treeni.

Heräsin tänään aamulla 6:30 juuri sopivasti ennen herätyskellon soittoa. Ehdin hyvin tehdä aamurutiinit ja syödä aamupalan ennen kuin kaksi kyytiläistäni saapui meille. Starttasimme n.7:30 ja matkalta poimittiin vielä yksi kyytiin.

Mun all out päivä alkoi Bullin luennolla n.11 aikaan. Luento oli jälleen kerran tosi inspiroiva! Päällimmäisenä ajatuksena mieleeni jäi itsekkyys. Saako ihminen olla itsekäs? Itsekkyys ei ole negatiivista, se on omasta itsestä huolen pitämistä.
Jokaisella ihmisellä on unelmia. Jos unelmiaan haluaa toteuttaa, pitää uskoa itseensä. Jos joku muu ei usko suhun, sä et tarvitse sellaisia ihmisiä elämääsi!


Puhuttiin luennolla myös ravinnosta ja treenaamisesta. Lisäksi Jutta Gustafsberg puhui lyhyesti unesta ja unettomuuden syistä. Yhtenä tärkeänä seikkana Jutta nosti esille puhelimen käytön iltasin: kännykän ruudusta tuleva sininen valo vähentää melatoniinia (hämärähormoonia, jonka ansiosta saamme nukuttua). Puoltatuntia ennen nukkumaan menoa elektroniikka pitäisi jättää omaan rauhaansa ja kerrata vaikka päivän tapahtumat ja asioita joista on kiitollinen.



Luennon jälkeen n.12:30 meidät jaettiin lihasryhmittäin treeniryhmiin. Mä valitsin takareisi-pakara ryhmän kovista ennakkoluuloista huolimatta (jalat aina se pahin :D) Treeni tehtiin kiertoharjoitteluna. 12 liikettä, 45 s töitä 15s palautuksilla x2 ja toinen kierros 30s töitä 10s palautuksilla. Vaikka treenissä ei ollut kovilla painoilla tehtäviä kyykkyjä ja prässiä, se silti tuntui! Taas kerran huomasi, miten "kevyestä" liikkeestä saa kovan kun MUISTAA SUPISTAA LIHASTA.

Treenin jälkeen suuntasin kohti Body actionia, joka pidettiin meille tänään ihan privana auki. Matkaan lähti Schiekin treenivyö sekä herkkujemmaan Quest barin kookos-cashew proteiinipatukka ja Fastin cookies&cream pudding annospussi.




Oman treenivyön hankinta on käynyt joskus mielessä, mutta en oo pitänyt asian kanssa kiirettä, koska mun vakkarisalilla on yleisessä käytössä vöitä. Nyt kuitenkin mun treenikassia täyttää oma ja huomattavasti laadukkaampi vyö, kuin aikaisemmin käyttämäni. Vyö on täkeä olla kun rautaa aletaan nostamaan enemmän. Se auttaa tukemaan keskivartaloa selän rasittumisen riskitekijöitä minimoiden sekä tehostaa syvien vatsalihasten käyttöä. Pääsen kuitenkin testaamaan vyötä vasta VIIKON päästä, sillä ensiviikko on totaali lepoa lukuunottamatta koululiikuntaa ja maanantai ryhmäliikuntatuntia, jota vedän Nopankylän koululla.
Lepoviikon kruunaa vielä cheat -meal, jonka aioin toteuttaa hyvien ystävieni kanssa <3 (tästä lisää myöhemmin)

Loppukevennykseksi tunnelmia perjantain vetolenkiltä. Löysin tutusta treenimaastosta aivan uusia uria! Lenkin kruunasi mielettömän ihana sää <3

Uusilla tuntemattomilla urilla
 
Cream ja Crystal nauttivat vetolenkistä juoksemalla mukana vapaana


<3 Pauliina

1 kommentti: