keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

two weeks holiday

kuva: Tom

Maanantaina 27.2. lähdin aamulla töihin rinkka selässä!

Lähdin kahden asiakkaan kanssa viiden päivän safarille Inarijärvelle. Pakattiin reet valmiiksi ja suunnattiin koiravaljakot kohti pohjoista.
Ensimmäinen yö nukuttiin Inarijärvellä -melko etelä puolella- pienessä mökissä. Kaikki oli uutta, joten ensimmäinen ilta meni rutiinien hakemiseen. Mökki lämpeni puulla, eikä saatu mökkiä lämmitettyä tarpeeksi ennekuin mentiin nukkumaan. Aamulla herätessä nenä oli melko jäässä. Eipä auttanut kuin vetää makuupussi kasvojen päälle vielä hetkeksi ennen heräämistä.

aamupalan tekoa

Toisena päivänä suunnattiin järven pohjoisosaan toiselle mökille. Mökki oli jo esilämmitetty, joten siellä ei ainakaan tarvinnut palella. Jonkinlainen järjestys koirien parkkeeramisella sun muilla hommilla oli jo takaraivossa, joten päästiin hyvissä ajoin lämmittämään saunaa! Näytin hollantilaisille miten suomalaiset saunoo ja pesin ne kaupan päälle vielä lumipesulla ;)

Verkkoja nostamassa ensimmäisenä aamuna

Kolmantena päivänä tehtiin lounasretki autiotuvalle ihan Inarijärven pohjoisosaan ja palattiin taas samalle mökille yöksi.

Pilkkimässä
Viimeisen yön nukuimme samassa mökissä missä yövyimme ensimmäisen. Rutiinit olivat jo hallussa ja saatiin lämmitettyä mökki +30 asteiseksi! Yöllä herättiin muutaman kerran vielä lisäämään kamiinan puita. Tälläkertaa ei tarvinnut palella aamupalalla..

Polttopuita valmiiksi yötä varten
Perjantaina ajettiin takaisin tarhalle. Päivän päätteeksi kuulin saavani viikonlopun vapaaksi, sillä lähden taas seuraavana maanantaina viiden päivän safarille Inarijärvelle!

Ensimmäisen viikon asiakkaat Sarah ja Tom

Tuntuu kuin olisin ollut kaksi viikkoa lomalla! Safarilla en ajatellut olevani töissä. Asiakkaat tuntuivat heti kavereilta, eivät vain asiakkailta. Tehtiin kaikki yhdessä, hoidettiin koirat, kannettiin vedet, siivottiin, naurettiin ja itkettiin.

Koirien aamunuotto

kuva: Tom

Toinen viikko Inarijärvellä oli huomattavasti helpompaa, kun kaikki asiat oli tehnyt jo kertaalleen. Sain myös olla uuden "lomaviikon" yksien ihanimpien ja HUUMORINTAJUISTEN ihmisten kanssa! IHAN HUIPPUA <3 p="">

"Blue monkey"
Lumikenkäilemässä
Toisen viikon asiakkaat Wilma ja Josh
Wilma


with love, Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti