lauantai 10. syyskuuta 2016

Treeniviikonloppu Tampereella

Heissan! Blogin kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle erinäisten syiden takia, kun kirjoitukset ja henkilökohtaiset asiat painaa mieltä. Nyt annan kuitenkin pienen hetken teille!

Viimeviikonloppu oli taas Tampere viikonloppu! Ajelin lauantaina töiden jälkeen keskustan WFC:lle, jossa mua odotti ihanat BAO controlling ryhmätreeniläiset. Osallituin nyt ensimmäistä kertaa erilliseen ryhmätreeniin - selkäsaunaan. Coacheina meillä toimi Bull, Maru sekä Sini.
Tuntuma oli taas huippu luokkaa, unohtamatta tsemppaavia kanssatreenaajia!

Ilme kertokoot treenin tehosta

Treenin jälkeen pääsin punkkaamaan juuri Tampereelle muutaneen kaveripariskuntani Siirin ja Ronin luo. Sunnuntai aamuna löysin keskustan parkkipaikkojen täyteen dumpatuista ruuduista omalle autolleni sopivan kolon ja kiiruhdin taas WFC:lle. Täänään oli Bulls all out kolmosen ennakkotapaaminen. Olin ensimmäisessä ryhmässä, jonka treenit alkoivat kymmeneltä. Osallistuin nyt kaikkien kammoksumaan etureisiryhmään. Treeniparikseni sain ihanan Niinan, jolta ei kyllä tsemppejä puutu! Treeni osui ja upposi- failure saavutettiin pariin otteeseen ;)

Reisijumpan jälkeen nautin Bullin paatoksesta ja ostin kotiin viemiseksi Bullin uuden kirjan!


 
Maanataina alkoi uusi valmennus: Bull's All Out 3, jonka menen läpi nyt build ruokavaliolla, eli bye bye dieetit ja welcome muscles!

with love, Pauliina
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti