sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Vappubileet Tampereella


Pitkästä aikaa pääsin Tampereelle treenaamaan All Out porukan kanssa! Ilmoittauduin aluksi vaan iltapäivän reisi ryhmään, mutta perjantaina töissä saadun päähänpiston seurauksena ilmoitin tulevani myös selkäryhmään, joka alkoi ennen reisitreenejä. Kahdet treenit siis vedettiin putkeen ilman taukoa. Selkätreenissä sain kunnon tuntuman, ja uusia vinkkejä. Tulihan siinä muutamat naurutkin väännettyä ihanan treenikaverini Niinan kanssa :)

Juoksin treenejen välillä laittamaan autoon lisää parkkiaikaa, ja myöhästyin reisien lämmittelystä yhden askelkyykkykierroksen, mutta eipä siitä treenit pilalle mennyt! Pitkästä aikaa tuli tirautettua pieni itku etureisiä pumpatessa. Jari seisoi vieressä, joten pakkohan se oli loppuun asti sarjat vääntää. Jäi kyllä ihan super hyvä fiilis! Kotimatkalla pohkeet supisteli omaa tahtia vaikka kuinka yritin rentouttaa jalkoja vakkarin turvin. 





selkäryhmä

reisiryhmä


Pääsin Tampereenreissulta kotiin joskus ysin maissa ja kotona mua odotti tälläinen paketti! Mun Hollantilaiset viimetalven asiakkaat lähettivät mulle laatikollisen hollantilaisia herkkuja. 


Tänään aamulla heräsin jo seiskan aikaan, mutta totesin että sunnuntaina saa nukkua, joten jatkoin unia vielä parilla tunnilla. Kun lopuksi nousin, menin ulos koirien kanssa ja kasasin pihalle lumesta äitin muotokuvan - siitä onkin jo vierähtänyt aikaa kun viimeksi oon tehnyt lumiukon! 



Leivoin tällä viikolla aiemmin toisen isosiskoni kanssa munkkeja ja tänään toisen! Nyt on ollut houkutuksia kerrakseen (pienen palan maistoin).





Lumista vappua kaikille 

with love, Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti